top of page

Henrikke Havaas, driver sitt eget firma og tar freelance- oppdrag som yogaterapeut. Med hensyn til Corona-krisen holder hun for tiden kurs i

Mindful Yoga/ Restorative Yoga i sitt private hjem eller hjemme hos kursdeltaker. Hun er for tiden på utkikk etter nye lokaler å leie eller samarbeide med helseklinikker. 

 

Henrikke er født og oppvokst i Oslo og har praktisert yoga og meditasjon siden

tenåringsalderen. I 2012 begynte hun en dypere forståelse av yoga med en TTC 200-timers utdanning i Hatha Vinyasa fra Ashiyana Yoga Center (Goa, India). Hun har også en TTC 100-timers utdanning i Mindfulness, Restorative Yoga med Elise Østbø Jansen fra 2018. 

 

I kursene integrerer hun selvaksept og medfølelse, og hun bruker mindfulness til å guide elever til nærkontakt med sitt eget indre landskap mens de ligger i restorative-stillinger. I mindful restorative yoga lærer du å være tilstede på innsiden av kroppen. Vi bruker mindfulness-teknikker som et verktøy for å ikke dømme egne tanker og følelser, redusere stressnivået og finne ro og mykhet i kroppen.

Timene inneholder

  • Pusteøvelser (Pranayama) 

  • Yogastillinger (Asana)

  • Introsepsjon/Mindfulness i kroppen (pratyahara)

 

Restorative Yoga, pusteøvelser og Mindfulness er effektive reguleringsverktøy som kan ha god effekt på symptomer ved stress, angst, depresjon og traumer. Med jevnlig praksis kan det bli lettere å gjenkjenne psykologiske og fysiske (fare)signaler.

 

Henrikke tilbyr gruppe og privattimer som er tilpasset til både kropp og sinn for hver enkelt. 

Ta kontakt på 

bilde-henrikke-alkymisten (1).jpg
bottom of page